OM OSS

Återvinning av järn och metall

Välkommen till Roslagens Metallåtervinning AB för återvinning. De är en viktig länk i kedjan för en bättre miljö. Hos oss kan du lämna metallskrot från ditt företag, lantbruk eller som privatperson. Du kanske har en gammal oljepanna som du tagit ur bruk. 

Vi på Roslagens Metallåtervinning AB återvinner den. Vi tar främst hand om lantbruksskrot och uttjänta entreprenadmaskiner. Även en del elektronik och alla vitvaror förutom kyl och frys. Vi sorterar och bearbetar ditt skrot. Slutprodukten blir till nytt material igen. Gör vår miljö en god gärning, det tjänar du själv på.

Roslagens Metallåtervinning AB drivs oss Micke och Madeleine och innehar erforderliga tillstånd för skrot- och metallåtervinning. 

Vi har en egen bil med lyftkran som vi kan komma och hämta materialet med om så önskas, sedan har vi en sortering hemma på skrotgården med en så kallad materialhanterare, som är en ombyggd grävmaskin, samt en slags sax, som man klipper sönder skrotet i mindre bitar. Den klarar för övrigt till och med järnbalkar.

Vill du veta mer om återvinning? Då är du varmt välkommen att kontakta oss! Klicka HÄR för att komma till kontaktsidan.